Необходими продукти за тестото:
 240 g сварен фасул (една консерва)
 25 g шоколадов протеин
 25 g какао
 1 голям банан
 1 яйце
 40 ml вода
 1 чаена лъжичка бакпулвер
 подсладител на вкус
 Необходими продукти за крема:
 250 g обезмаслена фина извара
 250 g полумаслена фина извара
 60 g мед
 30 g черен шоколад
 2 – 3 банана
Начин на приготвяне:
 Поставяме всички съставки за тестото в купа и пасираме до получаването на гладка смес. След това изсипваме сместа във форма за торта с диаметър 20 cm и печем на температура от 180°C приблизително 20 минути.
 Източник: GymBeam
 
 
 
 
		
 
		 
		 
		 
	 
	 
	 
	