Необходими продукти:
 600 мл неовкусено бадемово/кокосово мляко
 300 г инстантна овесена каша с вкус на ванилия или
 неовкусена
 300 г кайсии без костилки
 100 г соев протеин изолат с вкус на ванилия
 25 г чиа семена
 10 г настърган кокос
 1 бакпулвер
 1 г сода бикарбонат
  Начин на приготвяне:
 Първо смесете всички сухи съставки – овесената каша, соевия протеин изолат, чия семената, бакпулвера и содата бикарбонат. Разбъркайте ги и добавете растителното мляко. Размесете добре тестото до възникването на хомогенна смес. Пригответе формата, в която ще печете пая (ние използвахме кръгла форма с диаметър 20 см) и я напръскайте с кокосово олио на спрей или я постелете с хартия за печене. Междувременно нарежете кайсиите на ленти, украсете с тях горната част на пая и я посипете с кокос. Натиснете леко кайсиите, така че да се потопят частично в тестото. Печете 50 минути на температура 180℃. След като паят се опече, оставете го да се охлади, нарежете го и можете да му се насладите!
Източник: GymBeam
 
 
		
 
		 
		 
		 
	 
	 
	 
	