За приготвянето на палачинки от моркови са ви необходими:
100 г сварени и задушени моркови
 100 мл неовкусено бадемово мляко
 50 г разтворими овесени ядки
 30 г неовкусен оризов протеин
 1 супена лъжица ябълков оцет
 ½ чаена лъжичка сода бикарбонат
 сол
 къри
За приготвянето на палачинки от спанак са ви необходими:
 100 г блендирани листа спанак
 100 мл неовкусено бадемово мляко
 50 г разтворими овесени ядки
 30 г неовкусен оризов протеин
 1 супена лъжица ябълков оцет
 ½ чаена лъжичка сода бикарбонат
 сол
 къри
За гарнитурата са необходими:
200 г гъби
 200 г краставици
 50 г рукола
 нарязан пресен лук
Начин на приготвяне:
 Пригответе си отделно сместа с моркови и сместа със спанак. Първо блендирайте морковите (при спаначените палачинки – спанака) заедно с бадемовото мляко. След това към сместа прибавете и останалите съставки – овесените ядки, оризов протеин, ябълковия оцет, содата бикарбонат, солта, кърито. Блендирайте всичко заедно. Пригответе си тиган за палачинки, напръскайте го със зехтин. Когато тиганът е вече загрят, изсипете отгоре 2 супени лъжици от сместа (с моркови или със спанак). Опечете палачинките от двете страни до получаване на златист цвят. Украсете готовите палачинки с прясна рукола, пресен лук, краставица и гриловани гъби. Можете да сервирате и да се насладите на страхотния вкус!
 
Източник: GymBeam
 
 
 
 
		
 
		 
		 
		 
	 
	 
	 
	