Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg | Танцьори и стриптизьори за момински партита и шоу програми | Организация на ергенски партита | Моминско парти с подбрани локации, лимузини, танцьори, кетъринг и уникални шоу програми. | Организация на Фирмени партита и Корпоративни събития
Daniela Karastoykova
зехтин, сушени домати в зехтин, 2-3 люти чушлета, пресен магданоз или босилек. Всичко това може да смели в блендер и да се украси с магданоза или босилека. А може да се намачка сиренето, а другото да се нареже на дребно и да се залее със зехтина.
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Галина Георгиева
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Галина Георгиева
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Антоанета Ранчева
2. Кули с патладжан и домат - патладжан на кръгчета запечен или пържен, домат на кръгчета, аз го правя и него леко грилован, моцарела и се запича да се разтопи.
3.Рапани с домати, маслини, босилек...ммм, това как го обичам.
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Antonia
Продукти за 8 хлебчета:
200 мл хладка вода,20 г прясна мая,1 ч.л. захар, 1/2 ч.л. сол, 2 с.л. зехтин, 350 г брашно, 6-7 мариновани сушени домата
босилек
Разтворяме маята във водата, прибавяме захарта и с малка част от брашното разбъркваме до гладка каша. Оставяме на топло за 20 минути да втаса.
През това време нарязваме доматите на малки парченца и ги смесваме с босилека и зехтина. Сипваме ги в шупналия квас и с останалото брашно омесваме меко тесто.
Нарязваме тестото на 8 части и оформяме малки кръгли хлебчета. Подреждаме ги в тава, покрита с хартия за печене и ги оставяме да втасат за 30 минути.
Печем в предварително загрята на 200° фурна за около 30-35 мин.
Отрязваме върха на на изпечените хлебчетата. След това с остър нож издълбаваме средата им. С готварска четка намазваме вътрешността на хлебчетата с разтопено масло, подправяме със сол и добавяме плънка по желание! ?
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Klimentina Koycheva
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Радина Рачева
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?