Необходими продукти:
 140 g шоколад за готвене
 60 g масло от кашу
 40 g малини
 20 g ядки кашу
 12 g кокосово олио
 Начин на приготвяне:
 Разчупваме шоколада на парченца и го разтопяваме заедно с кокосовото олио. Сипваме приблизително 1 чаена лъжичка от разтопения шоколад в малки силиконови или хартиени формички. С полученото количество смес пълним около 12 формички, след което ги поставяме в хладилник за 20 до 30 минути.
 След като сместа се втвърди, нанасяме върху долния шоколадов слой във формичките лъжичка масло от кашу и нарязани на парченца малини. Заливаме горната част на формичките с останалия разтопен шоколад и поръсваме с малки парченца ядки кашу. Оставяме така приготвените формички да се стегнат в хладилник и можем да сервираме. Добър апетит.
Идея: Вместо масло от кашу можете да използвате всякакво друго масло от ядки или пък фъстъчено масло.
 Източник: GymBeam
 
 
 
 
		
 
		 
		 
		 
	 
	 
	 
	