За блата:
 1 цяло яйце 
 1 белтък 
 1 с.л брашно от рожков 
 Доза протеин шоколад 
 Шипка канела 
 Малко инстантно кафе 
 Приготвяне:
 Блата се изпича в малка тавичка , върху хартия за печене на 200 градуса , в предварително загрята фурна ( около 10 мин). Остава се да се охлади и се нарязва на 3. Сиропира се с малко разтворено кафе и ром. 
За крема : 
 100 гр извара 
 1 киви 
 1с.л мед 
Всички съставки се блендират. 
 Реди се блат,  крем , блат крем и отгоре се аранжира с пресни плодове !
 Източник:Ралица Кашинова  
 
 
 
 
		
 
		 
		 
		 
	 
	 
	 
	