НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
брашно- 400 гр. (пресято) 
захар- 250 гр. 
яйца- 3 бр. 
какао- 50 гр. 
олио- 100 мл. 
бакпулвер- 10 гр. 
есенция ром- половин ампула 
пудра захар за овалване
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Към пресятото брашно прибавете какаото, бакпулвера, захарта и разбъркайте. Прибавете яйцата, олиото и есенцията ром. Омесете тесто (трябва да е плътно и леко влажно). Покрийте тестото със стреч фолио и приберете в хладилник за 1 час.
От тестото оформете топчета с големина на орех. Оваляйте в пудра захар, и подредете в тавичка с хартия за печене.
Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса, с вентилатор, в средата, за около 10-12 минути. Приятен апетит!

 
 
		
 
		 
		 
		 
	 
	 
	 
	