НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ
 фини овесени ядки - 9 с.л. с връх ( по 3 с.л. за една порция)
 сушени червени боровинки - 1 шепа
 годжи бери - 1 шепа
 орехи - 1 шепа смлени
 бразилски орех - 2 - 3 с.л. смлени
 ягоди - 4 - 5 бр. Пресни
 американски боровинки - 3 шепи
 мед - 2 - 3 с.л.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
 Сварявате овесените ядки с малко вода, за да не станат много воднисти. Когато ги сложите в съда, в който ще ги варите, водата да е един пръст над тях.
 Добавяте сушените плодове - годжи бери и червени боровинки и разбърквате добре.
 Добавяте меда и отново разбърквате.
 Добавете смлените ядки - орехи и бразилски орех.
 Разсипете в купички овесеите ядки и украсете кашата с пресни ягоди и американски боровинки.
 Овесените ядки с пресни и сушени горски плодове са готови.
 
 
Източник: Gotvach.bg
 
 
		
 
		 
		 
		 
	 
	 
	 
	