За приготвянето са ви необходими:
150 g тиквички
 140 g пълнозърнесто брашно от лимец
 50 ml вода (или според консистенцията)
 1 яйце
 50 g шоколад
 30 g кокосова захар
 30 g мед/кленов сироп
 30 g кокосово масло
 15 g какао
 2 чаени лъжички бакпулвер
 
 Начин на приготвяне:
Първо настържете на ситно тиквичката без да я белите, след това прибавете яйцето, разтопеното кокосово масло, меда и разбъркайте добре. След това добавете сухите съставки, тоест брашното, пресятото какао, кокосовата захар и бакпулвера. Отново разбъркайте и разредете тестото с вода, за да получи по-рядка консистенция. Накрая в тестото сложете малки парченца надробен шоколад и разбъркайте.
 Изсипете тестото върху малка тава (ние използвахме тава с размери 20×20 cm), покрита с хартия за печене и изпечете браунито за около 25 минути при температура 180°C. След като се изпечете, оставете браунито да се охлади, нарежете и можете да му се насладите!
Източник: GymBeam
 
 
		
 
		 
		 
		 
	 
	 
	 
	