Продукти:
150 гр. брашно от лимец
 120 мл. Вода
 2 яйца
 40 гр. тръстикова захар
 40 гр. ябълково пюре (храна за бебета без захар) 
 30 гр. протеин вкус ванилия
 200 гр. Сливи
 150 гр. Боровинки
 2 чаени лъжици бакпулвер
 
 Приготвяне:
 Преди всичко отделяме жълтъците от белтъците, и разбиваме жълтъците с водата и тръстиковата захар до получаване на гъста пяна. След това добавяме ябълковото пюре, протеина, брашното смесно с бакпулвера и разбъркваме всичко внимателно. Би трябвало да получим кремообразна смес с по-течна консистенция, затова ще добавим толкова вода, колкото е необходимо. Разбийте белтъците докато станат твърд и ги добавете внимателно в сместа. Изсипете сместа в малка тава (ние използвахме 20х20 см), покрита с пергаментова хартия. Поставете сливите, разрязани на четвъртинки и боровинките в сместа и нежно притиснете всичко в сместа. Печете пандишпановата торта за приблизително 25 минути на 180 ℃. След изпичането, оставете го да се охлади напълно и го сервирайте!
 
 
		
 
		 
		 
		 
	 
	 
	 
	