Рецепта за зеленчуци Aldente

Коментари · 338 Прегледа

Рецепта за зеленчуци Aldente. Хрупкаво зеленчуково ястие. Зеленчуци Aldente с чесън и копър.

Необходими продукти

  • Брюкселско зеле 60 гр
  • Аспержи 50 гр
  • Броколи 80 гр
  • Карфиол100 гр
  • Грах (зелен)40 гр
  • Моркови (бейби)30 гр
  • Зехтин 20 гр
  • Масло 10 гр
  • Сол 
  • Копър
  • Чесън на прах

Начин на приготвяне

Изсипете 4-5 супени лъжици вода в тенджера. Добавете всички зеленчуци. Задушете зеленчуците до полуготовност (алденте). Те трябва да останат хрупкави. Прехвърлете в тиган, добавете зехтин, чесън на прах и масло и запържете  леко. Поставете зеленчуците в чиния, поръсете със сол и украсете с копър.

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg