Гъби по китайски с чесън, китайската кухня

Коментари · 200 Прегледа

Гъби по китайски с чесън, вкусна рецепта от китайската кухня, представена от майстор готвача У Бопинг

Нужните продукти:

  • гъби печурки - 400 гр
  • моркови - 1 щипка
  • чесън - 1/2 ч.л.
  • соев сос - 1/2 ч.л.
  • сол - 1/2 ч.л.
  • китайска сол - 1 ч.л.
  • захар - 1/2 ч.л.
  • бяло вино - 1 ч.л.

Начин на приготвяне:

  1. Запържвате гъбите.
  2. После добавяте морковите.
  3. Овкусявате с подправките. Всичко това извършвате в рамките на 2 минути.
Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg