Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg | Танцьори и стриптизьори за момински партита и шоу програми | Организация на ергенски партита | Моминско парти с подбрани локации, лимузини, танцьори, кетъринг и уникални шоу програми. | Организация на Фирмени партита и Корпоративни събития
Chef Mandja
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Галина Георгиева
а- ананас
н- наденица пикантна Чоризо
д- домат
ж- жулиени пилешко филе
а-артишок, маринован
В тиган запържваме пилешкото месо с масло и прехвърляме в тавичка. Върху него добавяме маринования артишок и поставяме тавичката във фурната за около 30 мин, на не повече от 160-170гр. Покриваме с шайби домат, поръсваме с моцарела и допичаме. Докато тавата е във фурната, загряваме грил тиган и гриловаме шайби ананас и надевицата/ нарязана на шайбички/.В чиния подреждаме ананаса и чоризото ветрилообразно около порцията пилешко с артишок.
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Antonia
ЖЕЛИРАНА ТОРТА С БИСКВИТИ
Продукти
М манго
А ананас
Н нектарини
Д драконов плод
Ж желатин - 2 с.л.
А английски бисквити /може и други/ ?
Сметана - 500 г
Захар - 3 с.л.
Изсипете желатина в хладка вода и оставете да набъбне. Кипнете сметаната и захарта. Смесете сметаната и желатина на водна баня, като бъркате без да спирате.
Плодовете се измиват почистват и нарязват на парчета, бисквитите се натрошават на средно големи парчета.
В подходящ съд се омесват и се заливат със сметаново – желатиновата смес. Оставя се в хладилника до пълно изстудяване.
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Десислава Енчева
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Десислава Енчева
добавяме доматите, когато са готови добавяме на върха на ножа добавяме асафетида. Сервираме със струйка сметана и авокадо.
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Klimentina Koycheva
а - ананас
н - нектарина
д - дренки компот
ж - желатин
а - авокадо
Плодово желе
Водата от компота леко се затопля, добавя се желатинът и се разбърква. Дренките се изчистват от костилките, а другите плодове се измиват, обелват и нарязват, след това се слагат в желатиновата смес. Охлажда се в хладилник докато стегне.
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?