Съставки:
5 грахамови хлебчета (250 гр)
250 гр извара на бучки
30 гр орехи 
2 големи ябълки
 1 чаена лъжица канела
Съставки за сладкия сироп:
200 мл мляко
50 гр протеин 
4 супени лъжици ксилитол
Смес от белтици:
120 гр течен белтък
3 супени лъжици ксилитол
щипка сол
Приготвяне:
 Първо, нека да приготвим сладкия сироп, като смесим млякото, протеина и ксилитола. Измийте ябълките и ги рендосайте на ситно.
Нека да преминем към ролцата, които нарязваме на тънки резени и ги накисваме в приготвения сос и от двете страни. След накисването, поставете ги върху тава за печене (ние използвахме тава с размери 25х17 сантиметра). Отгоре наредете рендосаните ябълки, намачканата извара, канелата и орехите и повторете този процес, докато всички съставки са оползотворени. Последният слой от пая трябва да е съставен от ябълки и извара. Печете пая за 30 минути на 185 ℃. Междувременно, използвайте миксер, за да направите гъста смес от белтъците, ксилитола и щипката сол. След 30 минути печене, поставете сместа върху пая и печете за още 10 минути на 170 ℃. Bon appetite!
Източник: GymBeam
 
 
 
 
		
 
		 
		 
		 
	 
	 
	 
	