За притовянето са необходими:
2 опаковки тофу натурален вкус (320g)
 30g соев сос
 20g мед
 10g зехтин
 10g сос Уорчестър
 смлян черен пипер на вкус
 зехтин в спрей
 пресни билки за декорация
 
 Начин на приготвяне:
Разрежете тофуто на две по дължина и старателно го изцедете и подсушете с хартиени кърпи. Пригответе си маринатата, като смесите соевия сос, меда, зехтина, соса Уорчестър и мляния черен пипер. Изсипете маринатата върху тофуто и го оставете да се маринова в хладилника за поне 2-3 часа. След това напръскайте скарата или незалепващия тиган със зехтин в спрей и запечете тофуто от двете страни до златисто. След запичането леко го напръскайте с останалата марината, поръсете с пресни билки и сервирайте, например със зеленчукова салата и ориз.
Източник: GymBeam
 
 
		
 
		 
		 
		 
	 
	 
	 
	