Една рецепта от златния тефтер на мама

1кг чушки ( зелени и червени)

600гр патладжан

100мл олио

40-50мл оцет

1с.л. захар

Сол, чесън и магданоз на вкус

 

  1. Изпичаме зеленчуците, почистваме ги.
  2. Кълцаме изпечените зеленчуци наситно, овкусяваме ги със сол,захар, оцет и олио. 
  3. Добавяме наситения магданоз и пресован чесън. 
  4. Оставяме сместа за поне 30мин да си поеме от маринатата и сервираме с печени орехови ядки, накълцани на едро. 
Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg