Необходими продукти
Пушена сьомга 150гр
крема сирене 200гр
майонеза 100гр
солени крекери 200гр
рукола 100гр
чесън 2 скилидки
зехтин 1с.л.
чер пипер на вкус
чери домати и ядки за декорация
- Блендираме крекерите, част от рукола, зехтина и скилидките чесън.
- В купа смесваме крема сиренето, майонезата, 50гр нарязана на ситно сьомга
- В подходяща чиния с помощта на ринг оформяме основата за чийзкейка от блендираните крекери с рукола.
- Втория пласт, който поставяме е от сместа с крема сирене и сьомга
- Премахваме ринга и декорираме с листенца рукола, част от пушената сьомга и чери доматчета. Поръсваме с ядки по желание
- Сервираме с чаша студено вино, Наздраве!