Необходими продукти:
 4 средно големи круши
 75 g фино брашно от лимец
 25 g овесени ядки
 40 g кокосово олио
 5 – 6 супени лъжици сироп от агаве
 1 супена лъжица тръстикова захар
 сокът на един лимон
 2 чаена лъжичка канела
Начин на приготвяне
 Почистваме крушите и ги нарязваме на филийки. Размесваме си с канелата, със сиропа от агаве и с лимоновия сок в по-голяма купа. След това ги поставяме в тава за печене, намазнена с кокосово олио на спрей или постелена с хартия за печене.
 Приготвяме маслените трохи, като разбъркваме брашното с овесените ядки, захарта и кокосовото олио. С така приготвената смес посипваме крушите равномерно. Печем на 180°C за около 30 – 40 минути. Сервираме сладкиша, докато е топъл, заедно с топка ванилов сладолед.
 Източник: GymBeam
 
 
		
 
		 
		 
		 
	 
	 
	 
	