Здравейте приятели! Ако стоите на линия и се включат повече хора, днес ще има доста интересни кулинарни въпроси . Време е за #вечезнамсиванпаунов
Тема РИБИ
Коя от тези три риби е скумрия ?
Разгледайте завладяващо кулинарно съдържание, рецепти, кулинарни видеа, начини на готвене и др. Откривайте свежи идеи и рецепти за закуска, обяд и вечеря участвайте в кулинарни конкурси и се забавлявайте.
Здравейте приятели! Ако стоите на линия и се включат повече хора, днес ще има доста интересни кулинарни въпроси . Време е за #вечезнамсиванпаунов
Тема РИБИ
Коя от тези три риби е скумрия ?
Здравейте приятели! Ако стоите на линия и се включат повече хора, днес ще има доста интересни кулинарни въпроси . Време е за #вечезнамсиванпаунов
Тема РИБИ
Коя от тези три риби е скумрия ?
Хрупкава коричка,пухкава средичка.Що е то? ?
"Селски хляб" ❤
Необходими продукти:
брашно - 500 г.
хладка вода - 310 г.
захар - 1 ч.л.
хималайска сол (типична за селската кухня ? ) - 1 щипка
суха мая - 1 пакетче
Пресейте брашното в купа и добавете към него солта.Направете кладенче в средата.
Смесете водата,маята и захарта и изчакайте да се активира.Започнете да добавяте на части към брашното и постепенно замесете тесто.Месете поне 5 мин.След това го "ударете" 50 пъти в плота/масата.Върнете го в купата,покрийте го и го оставете на топло за ~ 1 час (или до удвояване на обема).
Премесете още веднъж,оформете и прехвърлете в подходяща леко намазнена и набрашнена тава.Поръсете хляба с малко брашно и го оставете за още час (или до удвояване на обема) на топло.
Печете в предварително загрята на 180° фурна ~ 25 мин.
Хрупкава коричка,пухкава средичка.Що е то? ?
"Селски хляб" ❤
Необходими продукти:
брашно - 500 г.
хладка вода - 310 г.
захар - 1 ч.л.
хималайска сол (типична за селската кухня ? ) - 1 щипка
суха мая - 1 пакетче
Пресейте брашното в купа и добавете към него солта.Направете кладенче в средата.
Смесете водата,маята и захарта и изчакайте да се активира.Започнете да добавяте на части към брашното и постепенно замесете тесто.Месете поне 5 мин.След това го "ударете" 50 пъти в плота/масата.Върнете го в купата,покрийте го и го оставете на топло за ~ 1 час (или до удвояване на обема).
Премесете още веднъж,оформете и прехвърлете в подходяща леко намазнена и набрашнена тава.Поръсете хляба с малко брашно и го оставете за още час (или до удвояване на обема) на топло.
Печете в предварително загрята на 180° фурна ~ 25 мин.
Хрупкава коричка,пухкава средичка.Що е то? ?
"Селски хляб" ❤
Необходими продукти:
брашно - 500 г.
хладка вода - 310 г.
захар - 1 ч.л.
хималайска сол (типична за селската кухня ? ) - 1 щипка
суха мая - 1 пакетче
Пресейте брашното в купа и добавете към него солта.Направете кладенче в средата.
Смесете водата,маята и захарта и изчакайте да се активира.Започнете да добавяте на части към брашното и постепенно замесете тесто.Месете поне 5 мин.След това го "ударете" 50 пъти в плота/масата.Върнете го в купата,покрийте го и го оставете на топло за ~ 1 час (или до удвояване на обема).
Премесете още веднъж,оформете и прехвърлете в подходяща леко намазнена и набрашнена тава.Поръсете хляба с малко брашно и го оставете за още час (или до удвояване на обема) на топло.
Печете в предварително загрята на 180° фурна ~ 25 мин.
Хрупкава коричка,пухкава средичка.Що е то? ?
"Селски хляб" ❤
Необходими продукти:
брашно - 500 г.
хладка вода - 310 г.
захар - 1 ч.л.
хималайска сол (типична за селската кухня ? ) - 1 щипка
суха мая - 1 пакетче
Пресейте брашното в купа и добавете към него солта.Направете кладенче в средата.
Смесете водата,маята и захарта и изчакайте да се активира.Започнете да добавяте на части към брашното и постепенно замесете тесто.Месете поне 5 мин.След това го "ударете" 50 пъти в плота/масата.Върнете го в купата,покрийте го и го оставете на топло за ~ 1 час (или до удвояване на обема).
Премесете още веднъж,оформете и прехвърлете в подходяща леко намазнена и набрашнена тава.Поръсете хляба с малко брашно и го оставете за още час (или до удвояване на обема) на топло.
Печете в предварително загрята на 180° фурна ~ 25 мин.
Хрупкава коричка,пухкава средичка.Що е то? ?
"Селски хляб" ❤
Необходими продукти:
брашно - 500 г.
хладка вода - 310 г.
захар - 1 ч.л.
хималайска сол (типична за селската кухня ? ) - 1 щипка
суха мая - 1 пакетче
Пресейте брашното в купа и добавете към него солта.Направете кладенче в средата.
Смесете водата,маята и захарта и изчакайте да се активира.Започнете да добавяте на части към брашното и постепенно замесете тесто.Месете поне 5 мин.След това го "ударете" 50 пъти в плота/масата.Върнете го в купата,покрийте го и го оставете на топло за ~ 1 час (или до удвояване на обема).
Премесете още веднъж,оформете и прехвърлете в подходяща леко намазнена и набрашнена тава.Поръсете хляба с малко брашно и го оставете за още час (или до удвояване на обема) на топло.
Печете в предварително загрята на 180° фурна ~ 25 мин.
Хрупкава коричка,пухкава средичка.Що е то? ?
"Селски хляб" ❤
Необходими продукти:
брашно - 500 г.
хладка вода - 310 г.
захар - 1 ч.л.
хималайска сол (типична за селската кухня ? ) - 1 щипка
суха мая - 1 пакетче
Пресейте брашното в купа и добавете към него солта.Направете кладенче в средата.
Смесете водата,маята и захарта и изчакайте да се активира.Започнете да добавяте на части към брашното и постепенно замесете тесто.Месете поне 5 мин.След това го "ударете" 50 пъти в плота/масата.Върнете го в купата,покрийте го и го оставете на топло за ~ 1 час (или до удвояване на обема).
Премесете още веднъж,оформете и прехвърлете в подходяща леко намазнена и набрашнена тава.Поръсете хляба с малко брашно и го оставете за още час (или до удвояване на обема) на топло.
Печете в предварително загрята на 180° фурна ~ 25 мин.





Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg | Танцьори и стриптизьори за момински партита и шоу програми | Организация на ергенски партита | Моминско парти с подбрани локации, лимузини, танцьори, кетъринг и уникални шоу програми. | Организация на Фирмени партита и Корпоративни събития | Colorful Pet Lover T-Shirts – Perfect for Dog Moms, Cat Dads & Reptile Fans | Kredi.bg – Бързи кредити, онлайн заеми и финансови обяви
Антоанета Ранчева
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Галина Георгиева
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
YaNik
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?