Рецепта за Чорба със свинско и зелев сок. | #рецепти #чорбасмесо #чорбасмесоизелевсок
Разгледайте завладяващо кулинарно съдържание, рецепти, кулинарни видеа, начини на готвене и др. Откривайте свежи идеи и рецепти за закуска, обяд и вечеря участвайте в кулинарни конкурси и се забавлявайте.
Рецепта за Чорба със свинско и зелев сок. | #рецепти #чорбасмесо #чорбасмесоизелевсок
Руло от свинско месо със спаначен пълнеж
Необходими продукти:
свински бут без кост - 800 г.
спанак - 100 г.
меко масло - 3 с.л.
топено сирене - 3 с.л.
чесън - 2 скилидки
сол
черен пипер
Разрежете месото,така че да можете да го навиете на руло.Натрийте го със сол и черен пипер.
Пасирайте почистеният спанак,мекото масло, топеното сирене и чесъна.Разпределете равномерно тази смес върху месото и навийте на стегнато руло.Прехвърлете в тавичка.Добавете малко вода,колкото да покрие дъното.
Печете 1 час на 200° (обливайте месото с отделените по време на печеното сокове)
Поднесете с гарнитура от картофено пюре.
20 ВКУСОТИИ ОТ РАЗЛИЧНИ СТРАНИ, КОИТО ТРЯБВА ДА ОПИТАТЕ! ?❤
1. Виетнам – Фо Га
Виетнамското „Фо Га“ – пилешка супа с нудели. Според някои това е една от най-големите вкусотии, които можете да опитате в тази част от света.
2. Сърбия – Пържена риба
Противно на очакваната сръбска скара, предлагаме ви прясна риба, току-що уловена от Дунав. Малките ресторантчета по крайбрежието предлагат множество деликатеси, приготвени по традиционно балкански начин – не здравословно, изпържено до златисто и адски ароматно и вкусно.
3. Йордания – Хумус
Ако сте в Йордания, не пропускайте да опитате типичния арабски Хумус. Приготвена от нахут, сусамен тахан и подправки, хранителната паста изкушава със специфичния си вкус. Предястието е известно из целия Близък Изток, включително и в Турция, където е един от задължителните елементи на трапезата, особено по празници.
4. Мексико – Емпанадас
Оригинални мексикански Емпанадас. Емпанадас не са типичните здравословни разядки, които може би пазещите талия очакват. Напротив, колкото по-вкусно, толкова по-калорично – това е принципът тук. Пухкаво тесто, пълно с бекон, месо, кашкавал, сирене или друга вкусотия, и всичкото това – изпържено до златисто, хрупкаво и ароматно.
5. Италия – Пица
Разбира се, че пицата е задължителна в Италия. И сладоледа. И тирамисуто. И лазяната. И панакотата. И преди да отидете, поръчайте си лична тренировъчна програма и режим на хранене, които да започнете да спазвате веднага щом се приберете
6. Тайван – Спагети
Може да се изненадате, но дори италианците, които споменахме току-що, признават превъзходния вкус на тайванските спагети – те са една от визитните кулинарни картички на Тайван.
7. Черна гора – Печено говеждо
Органично чисто, добре изпечено, сочно говеждо месо, което се сервира с доматен сос и е просто невероятно на вкус. Ако не е филе, а прясно изпечен черен дроб, би било дори повече от чудесно.
8. Никарагуа – Говежди сърца
Говежди сърца в комбинация със зеленчуци на скара. Апетитът ви пристига дори само от аромата.
9. Бурма (Мианмар) – Супа
От първата хапка се влюбвате в тази супа от говеждо месо в Бурма. Много различни вкусове и много различно усещане.
10. Франция – Охлюви
Печени охлюви, които определено можете да похапнете на един дъх! Толкова са вкусни, че не търпят отлагане.
11. Салвадор – Бейби скариди
Бейби скариди със зеленчуци и ориз – най-крехкото нещо, което някога може да опитате.
12. САЩ – Бургери
Крайно нездравословно, но пък крайно вкусно. Всъщност бургерите са изключително изкушение. А пък ако има и гарнитура от пържени картофки, картинката на вкусотията е завършена.
13. Косово – Пърленка
Една от местните вкусотии прилича на пица, но тестото е доста по-плътно и по-пухкаво, а всичко върху него е въпрос на фантазия. Спрямо нашите вкусови усещания, прилича повече на пърленка, но както и да го кръстите, ще ви хареса.
14. Тайланд – Калмари и октоподи на скара
Калмари и октоподи на скара – на визия подобни на нашите шишчета. Месото е крехко, сочно и много вкусно. Задължително опитайте, ако ви се отдаде възможност.
15. Грузия – Хинкали
Хинкали и любимото червено вино на Сталин. Хинкалите са тестени, обикновено пълнени с месо. Вкусът им носи усещането за мекота.
16. Армения – Кебап
Най-вкусният кебап на света. Типично за тези ширини на Атласа, кебапът е повече от задължителен, дори и да не сте фенове на месото.
17. Коста Рика – Филе от риба
Филе от риба, гарнирано със зеленчуци под всякаква форма и маслини. Цветовете на Коста Рика в ръцете ви – какво по-хубаво от това?
18. Румъния – Свинско с мамалига
Свинско с мамалига. Ако решите да го сравните с нещо наше, то определено вкусът наподобява на качамак с пръжки. Само че тук свинското е крехко изпечено, а мамалигата се топи в устата ви от сладост.
19. Филипините – Пълнени калмари
Регионът е благодатен на морски дарове, ето защо и специалитетите са предимно от тази област на кулинарията. Това, което не бива да пропускате, ако пътувате натам, са пълнените калмари със зеленчуци.
20. Белиз – Броненосци
Колкото и да не ви се вярва, там голяма част от хората все още ловуват, за да се хранят. И уловът им често са броненосци. Приготвят ги с ананас и подправки и наистина може да си изядете пръстите.
20 ВКУСОТИИ ОТ РАЗЛИЧНИ СТРАНИ, КОИТО ТРЯБВА ДА ОПИТАТЕ! ?❤
1. Виетнам – Фо Га
Виетнамското „Фо Га“ – пилешка супа с нудели. Според някои това е една от най-големите вкусотии, които можете да опитате в тази част от света.
2. Сърбия – Пържена риба
Противно на очакваната сръбска скара, предлагаме ви прясна риба, току-що уловена от Дунав. Малките ресторантчета по крайбрежието предлагат множество деликатеси, приготвени по традиционно балкански начин – не здравословно, изпържено до златисто и адски ароматно и вкусно.
3. Йордания – Хумус
Ако сте в Йордания, не пропускайте да опитате типичния арабски Хумус. Приготвена от нахут, сусамен тахан и подправки, хранителната паста изкушава със специфичния си вкус. Предястието е известно из целия Близък Изток, включително и в Турция, където е един от задължителните елементи на трапезата, особено по празници.
4. Мексико – Емпанадас
Оригинални мексикански Емпанадас. Емпанадас не са типичните здравословни разядки, които може би пазещите талия очакват. Напротив, колкото по-вкусно, толкова по-калорично – това е принципът тук. Пухкаво тесто, пълно с бекон, месо, кашкавал, сирене или друга вкусотия, и всичкото това – изпържено до златисто, хрупкаво и ароматно.
5. Италия – Пица
Разбира се, че пицата е задължителна в Италия. И сладоледа. И тирамисуто. И лазяната. И панакотата. И преди да отидете, поръчайте си лична тренировъчна програма и режим на хранене, които да започнете да спазвате веднага щом се приберете
6. Тайван – Спагети
Може да се изненадате, но дори италианците, които споменахме току-що, признават превъзходния вкус на тайванските спагети – те са една от визитните кулинарни картички на Тайван.
7. Черна гора – Печено говеждо
Органично чисто, добре изпечено, сочно говеждо месо, което се сервира с доматен сос и е просто невероятно на вкус. Ако не е филе, а прясно изпечен черен дроб, би било дори повече от чудесно.
8. Никарагуа – Говежди сърца
Говежди сърца в комбинация със зеленчуци на скара. Апетитът ви пристига дори само от аромата.
9. Бурма (Мианмар) – Супа
От първата хапка се влюбвате в тази супа от говеждо месо в Бурма. Много различни вкусове и много различно усещане.
10. Франция – Охлюви
Печени охлюви, които определено можете да похапнете на един дъх! Толкова са вкусни, че не търпят отлагане.
11. Салвадор – Бейби скариди
Бейби скариди със зеленчуци и ориз – най-крехкото нещо, което някога може да опитате.
12. САЩ – Бургери
Крайно нездравословно, но пък крайно вкусно. Всъщност бургерите са изключително изкушение. А пък ако има и гарнитура от пържени картофки, картинката на вкусотията е завършена.
13. Косово – Пърленка
Една от местните вкусотии прилича на пица, но тестото е доста по-плътно и по-пухкаво, а всичко върху него е въпрос на фантазия. Спрямо нашите вкусови усещания, прилича повече на пърленка, но както и да го кръстите, ще ви хареса.
14. Тайланд – Калмари и октоподи на скара
Калмари и октоподи на скара – на визия подобни на нашите шишчета. Месото е крехко, сочно и много вкусно. Задължително опитайте, ако ви се отдаде възможност.
15. Грузия – Хинкали
Хинкали и любимото червено вино на Сталин. Хинкалите са тестени, обикновено пълнени с месо. Вкусът им носи усещането за мекота.
16. Армения – Кебап
Най-вкусният кебап на света. Типично за тези ширини на Атласа, кебапът е повече от задължителен, дори и да не сте фенове на месото.
17. Коста Рика – Филе от риба
Филе от риба, гарнирано със зеленчуци под всякаква форма и маслини. Цветовете на Коста Рика в ръцете ви – какво по-хубаво от това?
18. Румъния – Свинско с мамалига
Свинско с мамалига. Ако решите да го сравните с нещо наше, то определено вкусът наподобява на качамак с пръжки. Само че тук свинското е крехко изпечено, а мамалигата се топи в устата ви от сладост.
19. Филипините – Пълнени калмари
Регионът е благодатен на морски дарове, ето защо и специалитетите са предимно от тази област на кулинарията. Това, което не бива да пропускате, ако пътувате натам, са пълнените калмари със зеленчуци.
20. Белиз – Броненосци
Колкото и да не ви се вярва, там голяма част от хората все още ловуват, за да се хранят. И уловът им често са броненосци. Приготвят ги с ананас и подправки и наистина може да си изядете пръстите.
20 ВКУСОТИИ ОТ РАЗЛИЧНИ СТРАНИ, КОИТО ТРЯБВА ДА ОПИТАТЕ! ?❤
1. Виетнам – Фо Га
Виетнамското „Фо Га“ – пилешка супа с нудели. Според някои това е една от най-големите вкусотии, които можете да опитате в тази част от света.
2. Сърбия – Пържена риба
Противно на очакваната сръбска скара, предлагаме ви прясна риба, току-що уловена от Дунав. Малките ресторантчета по крайбрежието предлагат множество деликатеси, приготвени по традиционно балкански начин – не здравословно, изпържено до златисто и адски ароматно и вкусно.
3. Йордания – Хумус
Ако сте в Йордания, не пропускайте да опитате типичния арабски Хумус. Приготвена от нахут, сусамен тахан и подправки, хранителната паста изкушава със специфичния си вкус. Предястието е известно из целия Близък Изток, включително и в Турция, където е един от задължителните елементи на трапезата, особено по празници.
4. Мексико – Емпанадас
Оригинални мексикански Емпанадас. Емпанадас не са типичните здравословни разядки, които може би пазещите талия очакват. Напротив, колкото по-вкусно, толкова по-калорично – това е принципът тук. Пухкаво тесто, пълно с бекон, месо, кашкавал, сирене или друга вкусотия, и всичкото това – изпържено до златисто, хрупкаво и ароматно.
5. Италия – Пица
Разбира се, че пицата е задължителна в Италия. И сладоледа. И тирамисуто. И лазяната. И панакотата. И преди да отидете, поръчайте си лична тренировъчна програма и режим на хранене, които да започнете да спазвате веднага щом се приберете
6. Тайван – Спагети
Може да се изненадате, но дори италианците, които споменахме току-що, признават превъзходния вкус на тайванските спагети – те са една от визитните кулинарни картички на Тайван.
7. Черна гора – Печено говеждо
Органично чисто, добре изпечено, сочно говеждо месо, което се сервира с доматен сос и е просто невероятно на вкус. Ако не е филе, а прясно изпечен черен дроб, би било дори повече от чудесно.
8. Никарагуа – Говежди сърца
Говежди сърца в комбинация със зеленчуци на скара. Апетитът ви пристига дори само от аромата.
9. Бурма (Мианмар) – Супа
От първата хапка се влюбвате в тази супа от говеждо месо в Бурма. Много различни вкусове и много различно усещане.
10. Франция – Охлюви
Печени охлюви, които определено можете да похапнете на един дъх! Толкова са вкусни, че не търпят отлагане.
11. Салвадор – Бейби скариди
Бейби скариди със зеленчуци и ориз – най-крехкото нещо, което някога може да опитате.
12. САЩ – Бургери
Крайно нездравословно, но пък крайно вкусно. Всъщност бургерите са изключително изкушение. А пък ако има и гарнитура от пържени картофки, картинката на вкусотията е завършена.
13. Косово – Пърленка
Една от местните вкусотии прилича на пица, но тестото е доста по-плътно и по-пухкаво, а всичко върху него е въпрос на фантазия. Спрямо нашите вкусови усещания, прилича повече на пърленка, но както и да го кръстите, ще ви хареса.
14. Тайланд – Калмари и октоподи на скара
Калмари и октоподи на скара – на визия подобни на нашите шишчета. Месото е крехко, сочно и много вкусно. Задължително опитайте, ако ви се отдаде възможност.
15. Грузия – Хинкали
Хинкали и любимото червено вино на Сталин. Хинкалите са тестени, обикновено пълнени с месо. Вкусът им носи усещането за мекота.
16. Армения – Кебап
Най-вкусният кебап на света. Типично за тези ширини на Атласа, кебапът е повече от задължителен, дори и да не сте фенове на месото.
17. Коста Рика – Филе от риба
Филе от риба, гарнирано със зеленчуци под всякаква форма и маслини. Цветовете на Коста Рика в ръцете ви – какво по-хубаво от това?
18. Румъния – Свинско с мамалига
Свинско с мамалига. Ако решите да го сравните с нещо наше, то определено вкусът наподобява на качамак с пръжки. Само че тук свинското е крехко изпечено, а мамалигата се топи в устата ви от сладост.
19. Филипините – Пълнени калмари
Регионът е благодатен на морски дарове, ето защо и специалитетите са предимно от тази област на кулинарията. Това, което не бива да пропускате, ако пътувате натам, са пълнените калмари със зеленчуци.
20. Белиз – Броненосци
Колкото и да не ви се вярва, там голяма част от хората все още ловуват, за да се хранят. И уловът им често са броненосци. Приготвят ги с ананас и подправки и наистина може да си изядете пръстите.
20 ВКУСОТИИ ОТ РАЗЛИЧНИ СТРАНИ, КОИТО ТРЯБВА ДА ОПИТАТЕ! ?❤
1. Виетнам – Фо Га
Виетнамското „Фо Га“ – пилешка супа с нудели. Според някои това е една от най-големите вкусотии, които можете да опитате в тази част от света.
2. Сърбия – Пържена риба
Противно на очакваната сръбска скара, предлагаме ви прясна риба, току-що уловена от Дунав. Малките ресторантчета по крайбрежието предлагат множество деликатеси, приготвени по традиционно балкански начин – не здравословно, изпържено до златисто и адски ароматно и вкусно.
3. Йордания – Хумус
Ако сте в Йордания, не пропускайте да опитате типичния арабски Хумус. Приготвена от нахут, сусамен тахан и подправки, хранителната паста изкушава със специфичния си вкус. Предястието е известно из целия Близък Изток, включително и в Турция, където е един от задължителните елементи на трапезата, особено по празници.
4. Мексико – Емпанадас
Оригинални мексикански Емпанадас. Емпанадас не са типичните здравословни разядки, които може би пазещите талия очакват. Напротив, колкото по-вкусно, толкова по-калорично – това е принципът тук. Пухкаво тесто, пълно с бекон, месо, кашкавал, сирене или друга вкусотия, и всичкото това – изпържено до златисто, хрупкаво и ароматно.
5. Италия – Пица
Разбира се, че пицата е задължителна в Италия. И сладоледа. И тирамисуто. И лазяната. И панакотата. И преди да отидете, поръчайте си лична тренировъчна програма и режим на хранене, които да започнете да спазвате веднага щом се приберете
6. Тайван – Спагети
Може да се изненадате, но дори италианците, които споменахме току-що, признават превъзходния вкус на тайванските спагети – те са една от визитните кулинарни картички на Тайван.
7. Черна гора – Печено говеждо
Органично чисто, добре изпечено, сочно говеждо месо, което се сервира с доматен сос и е просто невероятно на вкус. Ако не е филе, а прясно изпечен черен дроб, би било дори повече от чудесно.
8. Никарагуа – Говежди сърца
Говежди сърца в комбинация със зеленчуци на скара. Апетитът ви пристига дори само от аромата.
9. Бурма (Мианмар) – Супа
От първата хапка се влюбвате в тази супа от говеждо месо в Бурма. Много различни вкусове и много различно усещане.
10. Франция – Охлюви
Печени охлюви, които определено можете да похапнете на един дъх! Толкова са вкусни, че не търпят отлагане.
11. Салвадор – Бейби скариди
Бейби скариди със зеленчуци и ориз – най-крехкото нещо, което някога може да опитате.
12. САЩ – Бургери
Крайно нездравословно, но пък крайно вкусно. Всъщност бургерите са изключително изкушение. А пък ако има и гарнитура от пържени картофки, картинката на вкусотията е завършена.
13. Косово – Пърленка
Една от местните вкусотии прилича на пица, но тестото е доста по-плътно и по-пухкаво, а всичко върху него е въпрос на фантазия. Спрямо нашите вкусови усещания, прилича повече на пърленка, но както и да го кръстите, ще ви хареса.
14. Тайланд – Калмари и октоподи на скара
Калмари и октоподи на скара – на визия подобни на нашите шишчета. Месото е крехко, сочно и много вкусно. Задължително опитайте, ако ви се отдаде възможност.
15. Грузия – Хинкали
Хинкали и любимото червено вино на Сталин. Хинкалите са тестени, обикновено пълнени с месо. Вкусът им носи усещането за мекота.
16. Армения – Кебап
Най-вкусният кебап на света. Типично за тези ширини на Атласа, кебапът е повече от задължителен, дори и да не сте фенове на месото.
17. Коста Рика – Филе от риба
Филе от риба, гарнирано със зеленчуци под всякаква форма и маслини. Цветовете на Коста Рика в ръцете ви – какво по-хубаво от това?
18. Румъния – Свинско с мамалига
Свинско с мамалига. Ако решите да го сравните с нещо наше, то определено вкусът наподобява на качамак с пръжки. Само че тук свинското е крехко изпечено, а мамалигата се топи в устата ви от сладост.
19. Филипините – Пълнени калмари
Регионът е благодатен на морски дарове, ето защо и специалитетите са предимно от тази област на кулинарията. Това, което не бива да пропускате, ако пътувате натам, са пълнените калмари със зеленчуци.
20. Белиз – Броненосци
Колкото и да не ви се вярва, там голяма част от хората все още ловуват, за да се хранят. И уловът им често са броненосци. Приготвят ги с ананас и подправки и наистина може да си изядете пръстите.
20 ВКУСОТИИ ОТ РАЗЛИЧНИ СТРАНИ, КОИТО ТРЯБВА ДА ОПИТАТЕ! ?❤
1. Виетнам – Фо Га
Виетнамското „Фо Га“ – пилешка супа с нудели. Според някои това е една от най-големите вкусотии, които можете да опитате в тази част от света.
2. Сърбия – Пържена риба
Противно на очакваната сръбска скара, предлагаме ви прясна риба, току-що уловена от Дунав. Малките ресторантчета по крайбрежието предлагат множество деликатеси, приготвени по традиционно балкански начин – не здравословно, изпържено до златисто и адски ароматно и вкусно.
3. Йордания – Хумус
Ако сте в Йордания, не пропускайте да опитате типичния арабски Хумус. Приготвена от нахут, сусамен тахан и подправки, хранителната паста изкушава със специфичния си вкус. Предястието е известно из целия Близък Изток, включително и в Турция, където е един от задължителните елементи на трапезата, особено по празници.
4. Мексико – Емпанадас
Оригинални мексикански Емпанадас. Емпанадас не са типичните здравословни разядки, които може би пазещите талия очакват. Напротив, колкото по-вкусно, толкова по-калорично – това е принципът тук. Пухкаво тесто, пълно с бекон, месо, кашкавал, сирене или друга вкусотия, и всичкото това – изпържено до златисто, хрупкаво и ароматно.
5. Италия – Пица
Разбира се, че пицата е задължителна в Италия. И сладоледа. И тирамисуто. И лазяната. И панакотата. И преди да отидете, поръчайте си лична тренировъчна програма и режим на хранене, които да започнете да спазвате веднага щом се приберете
6. Тайван – Спагети
Може да се изненадате, но дори италианците, които споменахме току-що, признават превъзходния вкус на тайванските спагети – те са една от визитните кулинарни картички на Тайван.
7. Черна гора – Печено говеждо
Органично чисто, добре изпечено, сочно говеждо месо, което се сервира с доматен сос и е просто невероятно на вкус. Ако не е филе, а прясно изпечен черен дроб, би било дори повече от чудесно.
8. Никарагуа – Говежди сърца
Говежди сърца в комбинация със зеленчуци на скара. Апетитът ви пристига дори само от аромата.
9. Бирма (Мианмар) – Супа
От първата хапка се влюбвате в тази супа от говеждо месо в Бирма. Много различни вкусове и много различно усещане.
10. Франция – Охлюви
Печени охлюви, които определено можете да похапнете на един дъх! Толкова са вкусни, че не търпят отлагане.
11. Салвадор – Бейби скариди
Бейби скариди със зеленчуци и ориз – най-крехкото нещо, което някога може да опитате.
12. САЩ – Бургери
Крайно нездравословно, но пък крайно вкусно. Всъщност бургерите са изключително изкушение. А пък ако има и гарнитура от пържени картофки, картинката на вкусотията е завършена.
13. Косово – Пърленка
Една от местните вкусотии прилича на пица, но тестото е доста по-плътно и по-пухкаво, а всичко върху него е въпрос на фантазия. Спрямо нашите вкусови усещания, прилича повече на пърленка, но както и да го кръстите, ще ви хареса.
14. Тайланд – Калмари и октоподи на скара
Калмари и октоподи на скара – на визия подобни на нашите шишчета. Месото е крехко, сочно и много вкусно. Задължително опитайте, ако ви се отдаде възможност.
15. Грузия – Хинкали
Хинкали и любимото червено вино на Сталин. Хинкалите са тестени, обикновено пълнени с месо. Вкусът им носи усещането за мекота.
16. Армения – Кебап
Най-вкусният кебап на света. Типично за тези ширини на Атласа, кебапът е повече от задължителен, дори и да не сте фенове на месото.
17. Коста Рика – Филе от риба
Филе от риба, гарнирано със зеленчуци под всякаква форма и маслини. Цветовете на Коста Рика в ръцете ви – какво по-хубаво от това?
18. Румъния – Свинско с мамалига
Свинско с мамалига. Ако решите да го сравните с нещо наше, то определено вкусът наподобява на качамак с пръжки. Само че тук свинското е крехко изпечено, а мамалигата се топи в устата ви от сладост.
19. Филипините – Пълнени калмари
Регионът е благодатен на морски дарове, ето защо и специалитетите са предимно от тази област на кулинарията. Това, което не бива да пропускате, ако пътувате натам, са пълнените калмари със зеленчуци.
20. Белиз – Броненосци
Колкото и да не ви се вярва, там голяма част от хората все още ловуват, за да се хранят. И уловът им често са броненосци. Приготвят ги с ананас и подправки и наистина може да си изядете пръстите.
Източник
https://pateshestvenik.com/20-....вкусотии-от-различни
Какаови бисквитки с мед и кокос
Необходими продукти:
масло - 100 г
захар - 1/3 ч.ч.
брашно - 3/4 ч.ч.
какао - 1/3 ч.ч.
сол - 1 к.л.
яйца - 1 бр.
ром - 1/3 ампула (есенция)
мед - 1 с.л.
масло - 1/2 с.л.
карамелизиран кокос - 50 г
бял шоколад - 30 г разтопен
Разбийте с миксер маслото, яйцето и захарта.Добавете брашното, солта, есенцията и какаото.Замесете ронливо тесто за бисквити и го завийте със свежо фолио.Оставете го в хладилник за 30 мин.
Върху леко набрашнена повърхност разточете охладеното тесто на тънка кора.С чашка с диаметър 5-6 см нарежете бисквитките (при мен излязоха 15 бр.).Наредете какаовите бисквити в тава, покрита с хартия за печене, и ги оставете за 20 мин.Печете в предварително загрята на 180°C фурна за 15 мин, след което ги извадете и оставете да се охладят добре.
Разтопете на котлон меда и маслото (заедно) и потопете всяка бисквитка в тази смес,а след това в кокосовите стърготини.Накрая поръсете с разтопения бял шоколад.
Рецепта за Шоколадова торта с блат от майонеза | #торта #домашнаторта #майонеза #шоколадоваторта #брашно #захар #какао #течнасметана #банан #орехи #десерт #шоколад #кулинаренконкурс #фотоконкурс #конкурсзарецепта #конкурсзаснимка #кулинарнакупа #мастършеф #мастершеф #готварскиконкурс #конкурсзаястие #месецвлюбени
Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg | Танцьори и стриптизьори за момински партита и шоу програми | Организация на ергенски партита | Моминско парти с подбрани локации, лимузини, танцьори, кетъринг и уникални шоу програми. | Организация на Фирмени партита и Корпоративни събития