Открий Постове

Разгледайте завладяващо кулинарно съдържание, рецепти, кулинарни видеа, начини на готвене и др. Откривайте свежи идеи и рецепти за закуска, обяд и вечеря участвайте в кулинарни конкурси и се забавлявайте.

Klimentina Koycheva създаде рецепта / статия
4 год

Аспикова торта от глиганско месо | #аспиковаторта #соленаторта #глиган #дивасвиня #рецепта #месо #глиганско

Аспикова торта от глиганско месо

Аспикова торта от глиганско месо

Парчетата месо от дива свиня непременно трябва да престоят в марината 4-5 денонощия, преди да се подложат на кулинарна обработка.

https://www.mandja.bg/read-blog/2949

Рецепта за печено месо от сърна
www.mandja.bg

Рецепта за печено месо от сърна

Рецептата е от Англия.
Klimentina Koycheva създаде рецепта / статия
4 год

Рецепта за печено месо от сърна | #печено #месо #печеномесо #сърна #сърнешко #рецепта

Рецепта за печено месо от сърна

Рецепта за печено месо от сърна

Рецептата е от Англия.

https://www.mandja.bg/read-blog/2948

Рецепта за супа от сърна
www.mandja.bg

Рецепта за супа от сърна

Преди да се подложи на кулинарна обработка сърнешкото се маринова в продължение на 2 до 5 денонощия.
Klimentina Koycheva създаде рецепта / статия
4 год

Рецепта за супа от сърна | #сърна #месо #супа #рецепта #супаотсърна #сърнешко

Рецепта за супа от сърна

Рецепта за супа от сърна

Преди да се подложи на кулинарна обработка сърнешкото се маринова в продължение на 2 до 5 денонощия.

https://www.mandja.bg/read-blog/2947

Рецепта за задушен див заек със сос от боровинки
www.mandja.bg

Рецепта за задушен див заек със сос от боровинки

Преди да се подложи на кулинарна обрапотка, заекът трябва да се маринова.
Klimentina Koycheva създаде рецепта / статия
4 год

Рецепта за задушен див заек със сос от боровинки | #заек #дивзаек #сос #боровинки #сосотборовинки #рецепта #задушен

Рецепта за задушен див заек със сос от боровинки

Рецепта за задушен див заек със сос от боровинки

Преди да се подложи на кулинарна обрапотка, заекът трябва да се маринова.

https://www.mandja.bg/read-blog/2940

Предварителна обработка на месо от дивеч
www.mandja.bg

Предварителна обработка на месо от дивеч

Преди да се сготви месото от дивеч е необходимо да претърпи предварителна обработка.
Daniela Karastoykova създаде рецепта / статия
4 год

Рецепта за сос от кашу | #рецепта #рецепти #сос #кашу #чили

Рецепта за сос от кашу

Рецепта за сос от кашу

Рецепта за сос от кашу. Пикантен сос с чили. Сос от кашу.

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg | Танцьори и стриптизьори за момински партита и шоу програми | Организация на ергенски партита | Моминско парти с подбрани локации, лимузини, танцьори, кетъринг и уникални шоу програми. | Организация на Фирмени партита и Корпоративни събития